Schedule for Cambridge RSA Workshop, February 16-17, 2015

15 Chaucer Road, Cambridge CB2 7EF, UK

Monday, February 16

Lecture theatre 09:00 Introduction to RSA (NK) 09:40 Estimation of representational distances (JD, AW) 11:10 Coffee break (20 min) 11:30 Inference on representational geometries (NK, HN) 13:00 Lunch (provided, 1h) 14:00 Pattern-component modelling (JD) 16:00 Coffee break (30 min) 16:30 Advanced RSA (NK, HN) 18:30 Closing (5 min)

Tuesday, February 17

	Lecture theatre	West-wing seminar room
09:00	Talks on neuroscientific applications in vision and beyond	
11:00	Coffee break (15 min)	
11:15	Practical on RSA toolbox	audience-initiated specialised discussion on RSA (NK)
	(HN, 2h)	
13:15	Lunch (provided)	
14:00	Practical on pattern component modelling	audience-initiated specialised discussion on pattern
	(NE, 2h)	component modelling (JD)
16:00	Coffee break (30 min)	
16:30	Advanced topics (2h)	
18:30	Closing (5 min)	